Автор: BareCare

03 ноември 2022г.


Какво трябва да знаем за К-beauty и защо да изберем корейската козметика


Корейската козметика е високо качествена, основана на най-новите технологични пробиви и тенденции. Продуктите са натурални и максимално изчистени, подходящи за всяка възраст. Изработени са с голямо внимание към клиента и съобразени с неговото мнение.

Изненадващо това не е още един продукт на семейство Кардашиян. K-beauty е съкращение от Korean beauty и е най-новата тенденция, която се асоциира с висококачествена козметика. Позитивните мнения за корейската козметика не спират и интереса на хората става все по-голям. Но защо?


Стъклена кожа, BB кремове, слуз от охлюви и гъби за нанасяне на фон дьо тен. Вероятно сте попаднали на някои или ако не на всички от тези водещи тенденции и скромни изобретения за грижа за кожата. Но това, което може би не знаете, е че произходът им се крие в дълбините на Сеул, Корея, домът на някои от най-големите култови продукти за красота.


Много западни марки за грижа за кожата сега се обръщат към Южна Корея за най-новите технологични пробиви и тенденции. На тях можем да благодарим за BB кремовете, които се появиха на западния пазар около 2012 г., след като те са ги използвали от 20+ години.

 

Цел

Целта на корейската козметика е главно да предотврати и изкорени проблема. Корейците се стремят да предлагат най-ефективните и нежни съставки. Те правят това чрез проучване  и преценка на всяко мнение и всяка обратна връзка. Корейските производители на козметика са запознати с факта, че жените в днешно време избягват да използват продукти със синтетични материали и химикали. Поради тази причина, козметичните компании, се стремят да използват  естествени и органични съставки в производството на козметика.

Начинът, по който кожата изглежда и се чувства е от изключителна важност. И това е всеобхватен подход!

 

Всичко се корени във философията за живот и разбиранията на корейците. Корейците поставят особено голямо значение върху това да даваш и да бъдеш най-доброто от себе си без значение на каква възраст си и какво работиш. Още от крехка възраст, децата се учат на различни техники за красота. Например, един тийнейджър в Корея знае какво и как да използва продукти за ексфолиране и хидратиране и задължително използва SPF, когато излиза навън. Да, дори момчетата.

 

И не се стряскайте когато прочетете „Whitening effect“ ! Преведено от езика на K-beauty, „Whitening effect“  е повече като „Brightening effect“ . На български биха го рекламирали като сияен ефект на кожата.

 

Защо корейска козметика?

Натурални съставки

Корейската козметика съдържа най-малко 90% натурални вещества и се стреми да предлага най-ефективните и нежни съставки. Корейските производители на козметика  избягват използването на химични вещества. Вместо това те комбинират естествената сила на натуралните съставки с науката, за да създаде възможно най-ефективната грижа. 

 

Високо качество

Най-новата тенденция, която се асоциира с висококачествена козметика е корейската козметика. Технологията и съставките в корейската козметика са най-иновативните и напреднали. Корейските потребители са внимателни какво слагат на кожата си, което мотивира производителите да предлагат най- доброто.

 

Нежна към кожата

Корейската козметика е позната като най-нежната козметика за лице и тяло, поради чувствителната кожа на корейците. Корейските производители на козметика се стремят да предлагат най-ефективните и нежни съставки (без парабени изкуствени оцветители и синтетичен силикон)осигурявайки решения с безопасни съставки чрез изследвания и тестове.

 


За автора

BareCare

BareCare

barecarecosmetics

barecare_cosmetics

Инфлуенсърска програма

Всички права запазени Barecare 2024