ДОСТАВКА

Поръчки, заявени след 14.00 часа, се обработват на следващия работен ден.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА
Метод на доставка Цена
До офис (Speedy) 4,00 лв.
До офис (Еконт) 5,45 лв.
До адрес (Speedy) 5,45 лв.
За поръчки над 40лв. БЕЗПЛАТНА

В цената са включени всички разходи по доставката на поръчката Ви: опаковане, транспорт до адреса Ви, застраховка на продуктите и комисионна за куриера, обработващ наложения платеж.

В процеса на поръчката има поле за допълнителни уточнения – там можете да уточните детайли, свързани с доставката, които ние ще вземем под внимание при обработката на поръчката Ви.

СРОК НА ДОСТАВКА
Доставките се изпълняват в срок до 2 работни дни от куриер на фирма СПИДИ или Еконт всеки ден, без неделя.
 

РЕКЛАМАЦИИ ПРИ УВРЕДЕНА ПРАТКА

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообрзани екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на BareCare.bg за завеждане на рекламацията. BareCare.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.

© Всички права запазени BareCare 2021