Крем за ръце с естракт от вишни

Frudia My Orchard Cherry Hand Cream

FRUDIA
0 коментарa (Прочети)
6,00 лв.

FRUDIA Крем с плодов аромат, като от овощната градина! Крем за ръце с с екстракт от вишни , който е богат на витамини, чиято цел е да осигурят хидратиране и подхранване на дехидратираната кожа, както и не позволява загуба на влага. Също така, кремът защитава кожата от възпаления и раздразнения, премахва усещането за сухота и подпомага възстановяването на клетките. В резултат, кожата е гладка, мека, здрава и еластична.

FRUDIA Крем с плодов аромат, като от овощната градина! Крем за ръце с екстракт от вишни , който е богат на витамини, чиято цел е да осигурят хидратиране и подхранване на дехидратираната кожа, както и не позволява загуба на влага. Също така, кремът защитава кожата от възпаления и раздразнения, премахва усещането за сухота и подпомага възстановяването на клетките. В резултат, кожата е гладка, мека, здрава и еластична.

 

Количество опаковка: 30 мл

 

Указание за употреба:

След измиване на ръцете или когато ръцете ви се чувстват сухи, нанесете подходящо количество от крема за ръце и масажирайте внимателно до попиване.

x

* За най - точен списък на съставките, моля консултирайте се с опаковката на продукта или се свържете с нас за снимка на продукта.

ДОСТАВКА

Поръчките се обработват на същия или следващият ден от момента на създаването на поръчката

СРОК НА ДОСТАВКА

Доставките се изпълняват в срок до 2 работни дни от куриер на фирма СПИДИ или Еконт всеки ден, без неделя.

ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА

Ако решите да върнете поръчката може да го направите в рамките на 14 дни. Условия за връщането са продукта да е в добър търговски вид, да не е ползван и да е придружавано с касовата бележка.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Метод на доставка Цена
До офис (Speedy) 2.95лв
До офис (Еконт) 4.95лв
До адрес (Еконт) 5.95лв
За поръчки над 40лв. БЕЗПЛАТНА

Коментари

Все още няма коментари
Влезте в профила си и добавете вашият коментар :)

Оценка за продукт

все още няма добавени коментари

© Всички права запазени BareCare 2021